Partneri

ThyssenKrupp
Od 2009. godine ThyssenKrupp grupa svoje je podružnice koje se bave prodajom i proizvodnjom akrila i plastike objedinila u poduzeće ThyssenKrupp Plastics International GmbH. Društvo se primarno bavi proizvodnjom raznih materijala i namjenskih elemenata za građevinske koncerne, vizualne komunikacije, industriju, ali i izvozom akrilnog stakla.

Evonik
Evonik Industries jedna je od vodećih svjetskih tvrtki koja proizvodi specijalizirane kemikalije i razne derivatne proizvode. Kompanija zapošljava preko 33.000 ljudi diljem svijeta te kroz rad svojih brojnih podružnica djeluje u raznorodnim industrijama. Na tržištu akrila Evonik je već dugi niz godina vodeće ime, zastupajući svoj brend Plexiglas ®, jedan od najkvalitetnijih akrilnih proizvoda u svijetu. Kvaliteta i izdržljivost Plexiglasa ® osigurali su upliv brenda u gotovo svaku industriju diljem svijeta te međunarodnu prepoznatljivost.

Wilkes
Wilkes GmbH je poduzeće koje je već 50 godina prisutno na tržištu akrila. U sedam ogranaka diljem Njemačke i jednim u Austriji te s više od stotinu zaposlenika, Wilkes je distributer akrilnih ploča i ostalih proizvoda poglavito za građevinsku i oglašivačku industriju.

Polycasa
Unatoč nedavnom pojavljivanju na tržištu, belgijska tvrtka Polycasa nije uistinu novo ime u svijetu akrila i plastike - dugi niz godina tvrtka je uspješno djelovala pod imenom Quinn Plastics. Tvrtka u svom katalogu ima široku paletu raznih tipova akrila i derivata plastike koji zadovoljavaju najviše standarde kvalitete.

Nudec
Španjolska tvrtka Nudec već tri desetljeća uspješno posluje na europskom tržištu, tijekom kojih su se pozicionirali kao jedna od vodećih proizvođača akrilnih i plastičnih materijala u Europi. Tvrtkine napredne i sofisticirane proizvodne linije prate promjene i novitete na tržištu čime se osigurava da se sve zadovolje sve potrebe klijenata.

BJE Kunststoffe
BJE Kunststoffe nezavisna je tvrtka koja promovira, inicira i posreduje suradnju između proizvođača i prerađivača, odnosno krajnjih korisnika. Društvo je tijekom dvadesetogodišnje tradicije ostvarila iznimnu reputaciju zahvaljujući održavanju visokih standarda poslovanja, te je dugogodišnji partner nekolicini poznatih industrijskih proizvođača.